Bültenler

03Oca
2023

ALD Automotive Türkiye, EcoVadis tarafından altın madalya ile ödüllendirildi!

ALD Automotive Türkiye, EcoVadis tarafından altın madalya ile ödüllendirildi!

ALD Automotive Türkiye, Kurumsal Sosyal Sorumluluk performansı ve taahhütlerinin kalitesine istinaden ilk değerlendirilmesinde EcoVadis tarafından Altın Madalya’ya layık görülmüştür. Ecovadis tarafından değerlendirilen araç kiralama ve leasing sektöründeki şirketler arasında ilk %5'lik dilime girmemizi sağlayan bu sonuçtan gurur duyuyoruz.

EcoVadis, ALD Automotive Türkiye'nın performansını çevre, işyerinde temel insan hakları, etik ve sorumlu satın alma olmak üzere 4 ana unsur ve 32 kriteri dikkate alarak sürdürülebilir gelişme açısından değerlendirmiştir.

Bu sonuç, şirketin sürdürülebilir mobiliteye geçiş, işveren olarak sorumluluk, sürdürülebilir iş uygulamaları ve karbon ayak izinin dahili olarak azaltılması ile ilgili olarak uyguladığı eylem ve politikaları yansıtmaktadır.

ALD Automotive Türkiye CEO’su Timur Kaçar "Altın EcoVadis sertifikası, müşterilerimize ve ortaklarımıza üstlendiğimiz sosyal ve çevresel taahhütlerin ölçülebilir ve şeffaf olduğunu göstermektedir. Bu değerlendirme, ALD Automotive Türkiye'de uygulanan tüm eylemlerin bir teyididir ve sürdürülebilirlik stratejimizi aktif olarak geliştirmeye devam etmemiz için bizi teşvik etmektedir." İfadelerini paylaştı.

Bizi arayın!
444 88 30